Nackvärken försvann

Nackvärken som jag haft i flera år försvann efter att jag fått massage. Det är knappt att jag trodde att det var sant. Jag kände mig fri från smärta och nu kan jag äntligen göra de saker jag vill utan att oroa mig för värken. Det är en otrolig känsla av lycka och lättnad. Jag är så tacksam! Jag vände mig till ett företag som erbjuder olika massagebehandlingar och det är ett företag som finns till för alla i Kärna och Älvängen och jag kan rekommendera det här företaget till alla som har ont i nacken eller andra ställen på kroppen. Du kommer inte att ångra dig!

Med facit i hand så borde jag ha gått på massage långt tidigare men bättre sent än aldrig! Jag ska definitivt gå på fler behandlingar för att hålla kroppen smärtfri och mjuk. Jag googlade på massage efter att jag fått hjälp, för jag ville veta mer vad det är som händer egentligen och det visade sig att det finns mycket forskning på området. Jag lärde mig också att det finns olika sorters behandlingar för olika behov. Jag hade ingen aning om att det fanns så mycket kunskap kring just detta. Det är intressant!

Det finns många olika typer av massage: från djupgående massager som jobbar på de djupare muskelgrupperna, till ytligare dito som löser upp spänningar i ytliga muskler. Det kan ge smärtlindring, öka rörligheten, minska stress, göra så att du sover bättre på nätterna och minska på svullnader i kroppen. Det har en utrensande effekt eftersom slaggprodukter från kroppen förs bort via cirkulationen och det är därför du oftast känner dig piggare och gladare efter en behandling. Det är alltså inte bara en skön känsla, utan det är faktiskt bra för kroppen! Så jag hoppas att du som inte provat detta, kommer att vilja göra det!