Massage gör gott

Hejsan, hoppsan, hoppas allt är bra med er! Dagens inlägg ska handla om massage. Nu har jag pratat om allt möjligt på den här bloggen mest om shopping, men idag ska jag vara lite mindre ytlig och prata om något som många personer skulle behöva, det är massage jag tänker på. Jag bor här i Kiruna och sökte för ett tag sedan efter massage i Kiruna och jag hittade då ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika. 

Lottas Hud & Hår Kosmetika finns till för dem som behöver få massage i Kiruna och jag är verkligen glad över att jag hittade det här företaget för jag hade stora problem med ryggvärk. Inte nog med att jag hade ont i ryggen, jag gjorde ett marklyft på gymmet just som värken var på väg att försvinna, men så kom den tillbaka med full kraft igen på grund av att jag lyfte dels fel och alldeles för tungt. Jag ska fortsätta på gymmet men just detta med marklyft ska jag aldrig mer göra. Så ska jag också fortsätta att gå på massage i Kiruna hos Lottas Hud & Hår Kosmetika. Det är viktigt för hon som har det här företaget inom bland annat massage att alla ska känna sig nöjda med massagebehandlingarna. Därför är det alltid de behov, önskemål och förutsättningar som kunden har som får avgöra hur massagen ska genomföras och vilken slags massage det är frågan om. Det finns både möjlighet till behandlande massage och avslappningsmassage.