Jag njuter av massage

Efter ett dubbelt arbetspass som samordnare i hemtjänsten önskar jag er välkomna till bloggen och ett inlägg som ska handla om hur jag med hjälp av massage i Uppsala hittade en väg ut ur stress. Det var när jag började gå till ett företag som heter Yvonnes Hälsorum som jag började må bättre igen. 

Det är klart att om massage fungerar på mig så fungerar det nog på dig också. Jag har alltså en sådan funktion på jobbet som innebär att ringa in personal och täcka upp luckor. Ibland går det inte att få tag på någon och då får jag ofta själv rycka ut. Det kan då bli riktigt stressigt och det var efter en sådan period för några månader sedan som kroppen började säga ifrån eftersom jag boktsavligt talat fick “jobba för två”. Jag förstod att jag borde göra någonting för att koppla av och det var därför jag hörde av mig till Yvonnes Hälsorum och bokade in en massage i Uppsala. Jag märkte på en gång att denna massage hade massor av goda effekter så därför har jag fortsattatt gå tillbaka till Yvonnes Hälsorum, det har blivit min lilla guldkant i tillvaron som jag numera inte kan tänka mig att vara utan. Jag hoppas att ni, mina kära läsare, också skulle vilja prova på massage och bor ni här då är det ett perfekt företag att gå till för att få massage i Uppsala när man går till Yvonnes Hälsorum. Tveka inte att boka en tid för det kommer att göra skillnad även för er. Det var allt från mig här på bloggen, i alla fall för den här gången, ha en härlig dag nu!