Det är härligt med massage

God morgon, god morgon alla mina kära och fantastiska följare. Jag hoppas ni alla mår riktigt bra, men oavsett om ni mår bra eller dåligt kanske ni borde börja på massage? Nu är det sommar och varmt och allt är frid och fröjd! Nu backar jag bandet tillbaka några månader, för under den långa och trista vintern behövde jag göra något bra för mig själv. Jag började då gå på behandlingar i massage i Valdemarsvik någon gång emellanåt på ett företag som heter Kroppsfrid. 

 

Jag är en ansvarstagande kvinna som alltid ställer upp för andra. I februari slog jag näven i bordet och bestämde att från och med nu tar jag bara ansvar för mig, andra får ta hand om sig själva, punkt slut! Dessutom är det så att jobbet som lokalvårdare på en förskola sliter på rygg och leder. Därför fick jag spänningar och värk i kroppen, men sedan jag kom i kontakt med Kroppsfrid har jag blivit mycket bättre. Det är helt fantastiskt att få komma dit och låta hela kroppen få sig en rejäl omgång massage. Det är så härligt så det finns egentligen inga ord som kan beskriva detta! Sällan har jag mått så gott och varit så totalt avslappnad som efter en behandling där. Jag önskar jag att många fler skulle gå till Kroppsfrid och få uppleva vilka mirakel denna massage i Valdemarsvik kan göra. Jag påverkas i hög grad av vinter och mörker så därför hade jag särskilt stor nytta av att gå på denna massage under den mörka årstiden. Jag planerar in någon enstaka behandling i massage nu över sommaren men från och med september ska jag gå på massage här i Valdemarsvik minst varannan vecka. Jag önskar att ni ska få uppleva hur gott det är med massage.